دستگاه سیپاد

 دستگاه سیپاد چیست؟

اساس دنیای امروز برافزایش بهره وری با استفاده از تکنولوژی‌های نوین و کاهش هزینه‌ها استوار است. در بحث حمل ونقل شهری نیز مقوله‌های ارتقای ایمنی، هوشمند سازی ناوگان، مدیریت مصرف سوخت از مهم ترین موضوعات حال حاضر به شمار می‌رود. از جمله اصلی‌ترین راهکارهای تحقق این امر که در بسیاری از کشورهای دنیا مورد بهره برداری قرار گرفته است استفاده از سیستم های هوشمند می‌باشد.

از سوی دیگر یکی از معضلات حال حاضر کشورمان که سالانه خسارات چشم گیری به ما تحمیل می‌کند، مسئله مصرف بی رویه و عرضه خارج از شبکه فرآورده‌های نفتی است. با هدف کنترل مشکل پیش بیان شده و نظر به اینکه عمده فرآورده های نفتی در بخش حمل ونقل مصرف می شود، هیات محترم وزیران در تاریخ ۱۳۹۳/۱۱/۱۴ سندی را با موضوع «روان‌سازی تأمین سوخت موردنیاز ناوگان حمل ونقل بار و مسافر» به تصویب رساند که طی آن مقرر گردید به هر ناوگان فعال در حوزه حمل ونقل عمومی بر اساس پیمایش محاسبه شده از تجهیزات موقعیت یاب هوشمند و اسناد حمل، سوخت تخصیص داده شود.

اگر در رابطه با دستگاه سیپاد سوالی دارید ما مشتاقانه پاسخگوی سوالات شما هستیم همین الان تماس بگیرید.تلفن ثابت :۰۲۱۴۱۱۳۷ داخلی ۱۸

معرفی سامانه سیپاد

لذا به منظور عملیاتی سازی طرح های ملی هوشمندسازی ناوگان حمل ونقل شهری و نیز تخصیص سوخت به ناوگان بر اساس پیمایش در قالب یک نظام یکپارچه و مشترک، تجهیز ناوگان حمل‌ونقل درون‌شهری و حومه‌ای به سامانه جامع سیپاد (سامانه سیپاد سوخت) در دستور کار قرار گرفت. با توجه به الزامات پروژه ملی و ضمن احصاء دقیق نیازمندی‌های شهرهای کشور در حوزه نامبرده،پس از برگزاری جلسات فنی متعدد با اساتید صاحب دانش و متخصصان فعال در حوزه دستگاه‌های موقعیت ‌یاب، سند مشخصات فنی مربوطه تهیه و نهایی گردید.

پروژه سیپاد طرح اختصاص سوخت بر اساس پیمایش است. در این طرح میزان سوخت اختصاص داده شده به دو قسمت سهمیه پایه و سهمیه عملکردی تقسیم می‌شود. سهمیه پایه مقدار سوختی است که در هر دوره برای مصرف ماهیانه کلیه وسایل نقلیه در حوزه حمل‌ونقل در نظر گرفته می‌شود. در مقابل سهمیه عملکردی مقدار سهمیه‌ای است که در هر دوره متناسب با مقدار پیمایش اعلام شده توسط سامانه پیمایش محاسبه خواهد شد. در واقع میزان سهمیه هر خودرو مجموع ماکزیمم سهمیه عملکردی و سهمیه پایه هر ماه است. باید به این نکته اشاره کرد که متفکران این طرح در نظر دارند برای جلوگیری از سوءاستفاده‌های بعدی، سوخت را به صورت مرحله‌ای و متناسب با میزان مصرف در اختیار رانندگان قرار دهند. به عبارتی واریز و انتقال سهمیه به کارت سوخت به صورت مرحله‌ای و متناسب با مصرف است.

 

مزایای خرید و استفاده از دستگاه سیپاد

خرید دستگاه سیپاد اطلس

لازم به ذکر است این طرح تنها برای ناوگان دیزلی که دارای پلاک و کارت سوخت می باشند، اجرا خواهد شد و آنچه اجرای این طرح به دنبال خواهد داشت رعایت عدالت اجتماعی در حوزه تخصیص سوخت به ناوگان دیزلی درون شهری  و در نتیجه جلوگیری از هدر رفت و عرضه خارج از شبکه سوخت دیزل در کشور بوده و هریک از خودروهای گازوئیل سوز درون شهری چنانچه سهمیه دریافتی فعلیشان از میزان مصرف آنها کمتر است می توانند با نصب دستگاه سیپاد ، سوخت کافی و مورد نیاز خود را دریافت نمایند.

معرفی دستگاه سیپاد اطلس

دستگاه سیپاد یک موقعیت یاب و ردیاب است که استانداردهای آن توسط وزارت کشور تایید گردیده و جهت اجرای پروژه ملی سیپاد به منظور هوشمند سازی ناوگان درون شهری، رعایت اعتدال در حوزه تخصیص سوخت به ناوگان دیزلی طراحی و تولید گردیده است. دستگاه سیپاد به گونه ای طراحی و تولید شده است که بتواند کلیه نیازهای مدیریت بخش حمل و نقل درون شهری را پوشش داده و فشار قیمت بر مصرف کننده را کاهش دهد. این دستگاه با استانداردها و مشخصات تعریف شده برای آن، مورد تایید سازمان های مجری طرح، دهیاری ها و نیز کمیته پایش و پیمایش درون شهری قرار گرفته است.

دستگاه سیپاد حاصل طرح ملی تجهیز ناوگان حمل و نقل درون شهری و حومه‌ای و تجهیز این ناوگان به سامانه جامع پایش است که تمامی خودروهای در حال خدمت در این حوزه اعم از مینی‌بوس، اتوبوس، ون، تاکسی، سرویس‌های مدارس و در کل هرگونه خودرو با سوخت گازوئیل را در برمی‌گیرد.

تخصیص سوخت براساس سامانه سیپاد

در صورتی که شما دارنده خودروهای دیزل درون شهری هستید و با ثبت باربرگ روزانه و حقیقی همچنان مشکل کمبود سوخت گازوئیل دارید دستگاه سیپاد (Sipaad)، دستگاهی است که با نصب آن بر روی خودرو خود با سوخت گازوئیل می‌توانید سهمیه سوختی متناسب با مسافت پیموده شده و کارکرد خودرو دیزلی خود دریافت نمایید.هریک از خودروهای گازوئیل سوز درون شهری چنانچه سهمیه دریافتی فعلیشان از میزان مصرف آنها کمتر میباشد می توانند با نصب دستگاه سیپاد ، سوخت کافی و مورد نیاز دریافت نمایند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این سامانه به سایت مرجع سامانه سیپاد مراجعه کنید.

مشخصات فنی دستگاه سیپاد Sipaad

بعد از آشنایی با اهداف طرح سیپاد نوبت آن است که مشخصات فنی نرم‌افزاری و سخت‌افزاری دستگاه مختص طرح سیپاد را بشناسید تا بتوانید نسبت به امکاناتش آگاهی داشته و راحت‌تر از این تجهیز الکترونیکی استفاده کنید.دستگاه Sipaad می‌تواند به راحتی مکان خودورهای ناوگان را بر مبنای زمان، مسافت، تغییر زاویه حرکت ثبت کند و در لحظه به مدیریت ناوگان حمل و نقل گزارش دهد که باعث می‌شود تا مدیران این بخش بتوانند به راحتی نسبت به مکان خودروهای متعلق به شرکت خودشان آگاهی پیدا کنند و در صورت بروز مشکل آن را در سریع‌ترین زمان ممکن حل کنند.این دستگاه باید قابلیت ثبت کارکرد درجا را داشته باشد، زیرا برخی مناطق گرمسیر رانندگان را مجبور به روشن نگه داشتن خودرو و استفاده از کولر می‌کند، پس باید سامانه با دریافت اطلاعات از سمت دستگاه، پارامتر کارکرد درجا را با دقت درج کند.سازمان مرکزی اختصاص سوخت با استفاده از اطلاعات دستگاه سیپاد و بارنامه‌ها سوخت مورد نیاز را به هر خودرو اختصاص می‌دهند.

مزایای خرید و استفاده از دستگاه سیپاد اطلس

با خرید و نصب دستگاه سیپاد بر اساس میزان پیمایش خودرو خود سهمیه سوخت دریافت می کنید. در واقع نصب این دستگاه هوشمند سوخت، نه تنها ضرر و هزینه ای برای شما به همراه نخواهد داشت بلکه به دغدغه های شما در کمبود سوخت پاسخ می دهد و دیگر لزومی به پرداخت هزینه های گزاف بابت خرید سوخت بصورت آزاد نخواهید داشت.

امکان ثبت موقعیت خودرو براساس زمان، مسافت و تغییر زاویه حرکت

خودروهای ناوگان حمل و نقل برای انجام وظایف خودشان به مکان‌های مختلفی می‌روند. آگاهی از موقعیت این مکان‌ها بسیار مهم است و می‌تواند به مدیران ناوگان در رصد بهتر رانندگان خودشان کمک بزرگی کند. استفاده از دستگاه سیپاد این موضوع را ممکن می‌کند، زیرا این تجهیز دارای امکان ثبت موقعیت خودرو براساس زمان، مسافت و تغییر زاویه حرکت با دقت بسیار بالایی است.

ثبت تمامی وقایع توسط دستگاه سیپاد

اتفاقات و رویدادهای بسیاری برای خودروهای تحت مأموریت به وقوع می‌پیوندد که نیاز است تا به طور کامل ثبت شوند. زیرا برخی از آن‌ها باعث اتلاف وقت می‌شوند و باید برای جلوگیری از بروز آن‌ها راه‌کارهایی را به کار بست. دستگاه سیپاد امکان ثبت تمامی رویدادهای اتفاق‌افتاده با تمام جزییات موجود را دارد و در این زمینه نیازتان را به طور کامل برطرف می‌کند.

امکان نگهداری نقاط در صورت قطع شبکه موبایل و ارسال مجدد

در مواقعی که بنا به هر دلیلی امکان ارسال اطلاعات به سامانه مرکزی وجود ندارد دستگاه سیپاد نقاط را در حافظه خود نگهداری نموده و به محض برقراری مجدد ارتباط با سامانه مرکزی اطلاعات را ارسال نموده و به خوبی می‌تواند نقاط مختلف حضور ناوگان را ذخیره کند، حتی اگر شبکه ارتباطی موبایل خودرو با ناوگان موردنظر قطع شود.

امکان برقراری ارتباط دوطرفه با سامانه مرکزی روی بستر TCP/IP

در طول مأموریت‌های مختلف، امکان دارد که مشکلاتی پیش بیاید.دستگاه سیپاد، امکان ارسال پیام و دریافت از طریق بستر TCP/IP دارد. به این صورت، مدیریت امکان رصد آنلاین خودرو را دارد.

مشخصات سخت‌ افزاری دستگاه سیپاد اطلس چیست؟

پس از بررسی امکانات نرم‌افزاری دستگاه سیپاد نوبت آن است که به قابلیت‌های سخت‌افزاری این تجهیز الکترونیکی بپردازیم تا با آن‌ها نیز آشنا شوید و بتوانید از آن‌ها در جهت درست و مناسب بهره ببرید.

دارای حافظه با فضای نگهداری زیاد

اطلاعات زیادی توسط خودرو و کامپیوتر مرکزی آن به سمت سیپاد ارسال می‌شود که خیلی از آن‌ها ارزش بسیار بالایی دارند و باید به خوبی از آن نگهداری و حفاظت شود.خوشبختانه این دستگاه از یک حافظه با فضای ذخیره بسیار زیادی برخوردار است و می‌تواند اطلاعات مهم و موردنیاز را به خوبی ثبت و ذخیره کند و تا مدت‌های بسیار زیادی برای شما نگهداری کند که امکان بسیار مهمی به شمار می‌رود.

پشتیبانی از استاندارد IP65

دستگاه سیپاد در معرض آب و گرد و خاک به طور گسترده قرار می‌گیرد و این موضوع امکان آسیب‌دیدنش را بسیار بالا می‌برد، به همین دلیل باید این دستگاه از استاندارهای خاص برخوردار باشد تا بتواند در شرایط آب و هوای مختلف دوام بیاورد. خوشبختانه دستگاه ارائه‌شده در ایران از  گواهینامه IP65 برخوردار است و به راحتی دچار آسیب‌های فیزیکی مختلف نمی‌شود.

دارای پردازنده قوی و پرسرعت

این دستگاه از پردازنده بسیار قوی برخوردار است که می‌تواند اطلاعات خام دریافتی را با سرعت بالا پردازش کند و تحلیل‌های خودش را به سمت سامانه مرکزی ارسال کند تا افراد پایشگر این سامانه‌ها بتوانند از این تحلیل جهت‌ها بهینه‌سازی حرکت خودروهای ناوگان و بهره‌وری آن‌ استفاده کنند و در این جهت محدودیت نداشته باشند.

کاربرد سیپادهوشمند‌سازی ناوگان درون شهری/ تخصیص سوخت به ناوگان دیزلی بر مبنای پیمایش
قابل استفاده جهتخودروها گازوئیل‌سوز و ناوگان باری و مسافری دیزلی
سیستم‌های ارتباطیGNSS/GSM/GPRS
آنتن‌هاآنتن داخلی  GNSS , GSM
موقعیت‌یابی بر اساسAGPS
ورودی‌هاورودی ACC / ورودی خروجی دیجیتال / ورودی آنالوگ
حساسیت GPS167dbm-
دقت مکانی GPS2.5metr>
ابعاد بر حسب میلی متر 
وزن بر حسب گرم 
قابلیت به‌روز رسانیامکان به‌روزرسانی FIRMWARE روی بستر GSM
نوع سرورداخلی
باتری داخلی و میزان آنباتری پشتیبان دارد
بلوتوثدارد
سنسور شتاب سنجدارد
نیاز به نصب و سیم کشینیاز به نصب دارد و نصب آن تنها توسط نمایندگی و یا نصاب‌های مجاز امکان‌پذیر است
گزارش مصرف سوخت

قیمت و هزینه نصب دستگاه سیپاد اطلس

قیمت دستگاه سیپاد اطلس در حال حاضر – تومان است که این مبلغ شامل هزینه نصب در محل نمایندگی سیپاد شرکت اطلس پیمایش است و برای نصب مبلغ جداگانه‌ای از شما دریافت نخواهد شد.

مدارک مورد نیاز برای ثبت‌نام در سامانه سیپاد

برای ثبت‌نام در سامانه سیپاد سوخت، داشتن پروانه فعالیت حمل‌ونقل الزامی است و باید به این نکته دقت نمود که ثبت‌نام تنها برای صاحب اصلی خودرو امکان‌پذیر بوده و در زمان ثبت‌نام، داشتن اطلاعات زیر ضروری به‌حساب می‌آید:

  • شماره پلاک خودرو، کد ملی مالک خودرو
  • شماره تلفن همراه مالک خودرو
  • شماره پیگیری پروانه فعالیت ناوگان
  • نام و نام خانوادگی مالک خودرو
  • استعلام آخرین وضعیت پروانه فعالی
  • شماره کارت و شماره شبا کارت‌بانکی مالک خودرو
  • تیپ و نوع خودرو
  • رنگ خودرو
  • شماره VIN

 

 

مراحل خرید و فعال سازی دستگاه سیپاد

جهت خرید

 و فعال سازی دستگاه Sipaad طبق آموزش زیر مراحل مربوط به ثبت نام و نصب را انجام دهید.

مراحل خرید و فعال سازی دستگاه سیپاد

۱- ورود به سامانه سیپاد و ثبت نام در سامانه سیپاد

در گام اول باید وارد سامانه سیپاد به آدرس https://sipaad.ir شوید و روی گزینه درخواست نصب دستگاه سیپاد کلیک کنید.

 

درخواست نصب دستگاه سیپاد

پس از ورود به صفحه درخواست نصب دستگاه تعهدنامه متقاضیان نصب دستگاه هوشمند سیپاد را مطالعه و با زدن تیک تایید موارد فوق را خوانده و می پذیرم و وارد نمودن تصویرکپچا در مکان مشخص شده و زدن دکمه تایید به مرحله بعد وارد می شوید.

تکمیل فرم تعهدنامه نصب دستگاه سیپاد

لازم است در این مرحله شماره پلاک، کد/شناسه ملی، تلفن همراه و شماره پیگیری پروانه فعالیت خود را وارد کنید.
اطلاعات وارد شده باید با اطلاعات ثبت نامی شما در سامانه Utcms.ir یکسان باشد.
در صورتیکه مالکیت خودروی شما حقیقی یا حقوقی دولتی است، کد ملی و در صورتیکه مالکیت خودروی شما حقوقی خصوصی یا شهرداری می‌باشد، شناسه ملی را وارد کنید.پس از وارد کردن اطلاعات روی “نمایش اطلاعات” کلیک کنید.درصورت صحت اطلاعات، دکمه تایید و گام بعدی را کلیک نمایید. در غیر این صورت با مرکز پشتیبانی سامانه تماس بگیرید.

ورود اطلاعات مربوط به پروانه فعالیت ناوگان

در این مرحله : وارد کردن اطلاعات شماره کارت – شماره شبا – تصویر مربوط به شماره شبا (تصویر رسید شبا) الزامیست.پس از تایید و ورود به مرحله بعد از لیست نمایندگان نزدیک ترین نماینده به محل خود را انتخاب نمایید.با انتخاب گزینه مشاهده و تکمیل اطلاعات می توانید مشخصات دقیق نماینده و هزینه های مربوطه را مشاهده کنید.مکان نصب و نصاب مورد نظر را انتخاب و پس از ثبت و تایید نهایی ،سامانه یک کد رهگیری به شما تخصیص می دهد که شما باید از شماره رهگیری ثبت‌نام، پرینت گرفته و در زمان نصب برای تکمیل اطلاعات در اختیار نصاب خود قرار دهید.

ورود شماره شبا در سامانه سیپاد

 

 ۲- حضور در محل مورد نظر برای نصب دستگاه سیپاد

پس از گرفتن پرینت از کد رهگیری نمایش داده شده در سامانه و تحویل کد پیگیری به نماینده مورد نظر با نصاب مورد نظر جهت نصب دستگاه سیپاد هماهنگی نموده
و در محل مورد نظر نمایندگی جهت نصب دستگاه سیپاد مراجعه نمایید.جهت خرید دستگاه سیپاد اطلس و دریافت اطلاعات بیشتر می توانید با شماره تلفن
 ۰۹۱۲۰۷۲۹۸۹۴ تماس حاصل نمایید.

۳-گرفتن عکس از خودروی موردنظر توسط نصاب

در این مرحله باید نماینده عکسی از خودرو بگیرید و در سامانه مورد نظر ثبت کند. در این عکس باید ردیاب نصب شده، شماره پلاک خودرو، رنگ خودرو و ظاهر خودرو را به طور کامل مشخص باشد.

۴- ثبت اطلاعات و عکس‌های گرفته‌شده در سامانه توسط نصاب سیپاد

نماینده یا نصاب وارد اکانت کاربری خود در سامانه سیپاد شده و در قسمت لیست درخواست‌های ناوگان بعد از انتخاب اسم مشتری، اطلاعات خودرو، شماره‌سریال نصب، سند واریز مشتری و عکس‌های گرفته‌شده را در سامانه بارگذاری می‌نماید.پس از انجام کامل این مراحل کد رهگیری نهایی که شامل اطلاعات خودرو و مالک است به نماینده نشان داده خواهد شد که در این مرحله نماینده و یا نصاب موظف است از اطلاعات نمایش داده پرینت گرفته و پس از امضا آن را در اختیار مالک خودرو قرار دهد.

 

 

 

ﺳﺆاﻻت ﻣﺘﺪاول ﺳﺎﻣﺎﻧﻪ ﺳﯿﭙﺎد

سیپاد چیست؟

دﺳﺘﮕﺎﻫﯽ اﺳﺖ ﻣﻮﻗﻌﯿﺖﯾﺎب ﮐﻪ اﺳﺘﺎﻧﺪاردﻫﺎی اﺑﻼﻏﯽ وزارت ﮐﺸﻮر را دارد و ﺑﺮ روی ﻧﺎوﮔﺎن ﺑﺎری و ﻣﺴﺎﻓﺮی دﯾﺰﻟﯽ ﻧﺼﺐ ﻣﯽﺷﻮد و ﺑﻪ ازای ﻣﺴﺎﻓﺘﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺧﻮدرو ﻃﯽ ﻣﯽﮐﻨﯿﺪ،

ﺳﻮﺧﺖ درﯾﺎﻓﺖ ﺧﻮاﻫﯿﺪ ﮐﺮد.

 اﯾﻦ ﻃﺮح ﺑﺮای ﭼﻪ ﻧﺎوﮔﺎﻧﯽ ﻣﯽﺑﺎﺷﺪ؟

اﯾﻦ ﻃﺮح ﺑﺮای ﻧﺎوﮔﺎن دﯾﺰﻟﯽ ﻣﯽﺑﺎﺷﺪ ﮐﻪ دارای ﭘﻼک و ﮐﺎرت ﺳﻮﺧﺖ ﺑﺎﺷﻨﺪ.

آﯾﺎ اﻟﺰاﻣﯽ ﺑﺮای ﻧﺼﺐ دﺳﺘﮕﺎه ﺳﯿﭙﺎد ﺑﺮ روی ﻧﺎوﮔﺎن وﺟﻮد دارد؟

ﺧﯿﺮ ﻓﻌﻼً اﻟﺰاﻣﯽ ﻧﯿﺴﺖ، درﺻﻮرﺗﯽﮐﻪ ﺳﻬﻤﯿﻪ درﯾﺎﻓﺘﯽ ﺧﻮدروی ﺷﻤﺎ از ﻣﯿﺰان ﻣﺼﺮف آن ﮐﻤﺘﺮ اﺳﺖ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ اﻗﺪام ﺑﻪ ﻧﺼﺐ دﺳﺘﮕﺎه ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ

 ﻣﻦ ﺑﺎ ﺗﻮﺟﻪ ﺑﻪ اﯾﻨﮑﻪ ﺑﺎرﺑﺮگ ﻫﻢ درﯾﺎﻓﺖ ﻣﯽﮐﻨﻢ و ﺳﻮﺧﺖ ﮐﺎﻓﯽ ﻫﻢ درﯾﺎﻓﺖ ﻣﯽﮐﻨﻢ آﯾﺎ ﻧﯿﺎزی ﺑﻪ ﻧﺼﺐ اﯾﻦ دﺳﺘﮕﺎه وﺟﻮد  دارد ؟

ﺧﯿﺮ ﻫﻤﺎنﻃﻮری ﮐﻪ ﺑﯿﺎن ﺷﺪ درﺻﻮرﺗﯽﮐﻪ ﺳﻬﻤﯿﻪ درﯾﺎﻓﺘﯽ ﺧﻮدروی ﺷﻤﺎ از ﻣﯿﺰان ﻣﺼﺮف آن ﮐﻤﺘﺮ اﺳﺖ ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ اﻗﺪام ﺑﻪ ﻧﺼﺐ دﺳﺘﮕﺎه ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ.

 آﯾﺎ ﺑﺎ ﻧﺼﺐ دﺳﺘﮕﺎه ﺳﯿﭙﺎد ﻧﯿﺎزی ﺑﻪ ﺻﺪور ﺑﺎرﺑﺮگ اﺳﺖ؟

بله . ﺑﻠﻪ، ﺑﺎرﺑﺮگ ﺑﻪ ازای ﻫﺮ ﺣﻤﻞ ﺑﺎر ﺑﺎﯾﺪ ﺻﺎدر ﺷﻮد و ﺻﺪور آن اﻟﺰاﻣﯽ اﺳﺖ اﻣﺎ ﺑﻪ ازای ﻣﺴﺎﻓﺘﯽ ﮐﻪ ﺷﻤﺎ ﺑﺎری را ﺣﻤﻞ ﻣﯽﮐﻨﯿﺪ ﺳﻮﺧﺖ ﺑﯿﺸﺘﺮی را درﯾﺎﻓﺖ ﺧﻮاﻫﯿﺪ ﮐﺮد.

 ﺑﺮای ﻧﺼﺐ دﺳﺘﮕﺎه ﺳﯿﭙﺎد ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﻣﺮاﺟﻌﻪ ﮐﻨﻢ؟

ﺷﻤﺎ ﺑﺎ ﻣﺮاﺟﻌﻪ ﺑﻪ ﺳﺎﯾﺖ sipaad.ir ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﻧﺰدﯾﮏﺗﺮﯾﻦ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪﮔﯽﻫﺎی ﺷﺮﮐﺖﻫﺎی ﻣﻮرد ﺗﺎﺋﯿﺪ ﻣﻮﺟﻮد را اﻧﺘﺨﺎب ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ.

 ﺑﺮ روی ﺧﻮدروی ﻣﻦ ﯾﮏ دﺳﺘﮕﺎه GPS از ﻗﺒﻞ ﻧﺼﺐﺷﺪه اﺳﺖ آﯾﺎ ﻧﯿﺎزی اﺳﺖ ﮐﻪ دوﺑﺎره ﻧﺼﺐ ﻧﻤﺎﯾﻢ؟

دﺳﺘﮕﺎهﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ از ﻗﺒﻞ ﺑﺮ روی ﻧﺎوﮔﺎن ﺳﻄﺢ ﺷﻬﺮﻫﺎی ﮐﺸﻮر ﻧﺼﺐ ﻣﯽﺑﺎﺷﺪ ﻣﻮرد ﺗﺎﺋﯿﺪ ﻧﯿﺴﺖ و ﺑﺮ اﺳﺎس ﭘﯿﻤﺎﯾﺶ آن ﻧﺎوﮔﺎن ﺳﻮﺧﺘﯽ ﺗﺨﺼﯿﺺ داده ﻧﺨﻮاﻫﺪ ﺷﺪ.

در ﺻﻮرت ﮐﻪ دﺳﺘﮕﺎه ﺳﯿﭙﺎد ﺧﺮاب ﺷﻮد ﭼﻪ ﮐﺎری اﻧﺠﺎم دﻫﻢ؟

 درﺻﻮرﺗﯽﮐﻪ دﺳﺘﮕﺎه دﭼﺎر اﺧﺘﻼل ﺷﻮد ﺑﺎﯾﺪ ﺑﻪ ﻧﺰدﯾﮏﺗﺮﯾﻦ ﻧﻤﺎﯾﻨﺪﮔﯽ ﺷﺮﮐﺖ اطلس پیمایش ﻣﺮاﺟﻌﻪ ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ و ﺑﻪﻫﯿﭻﻋﻨﻮان ﺑﺮای ﺗﻌﻤﯿﺮ دﺳﺘﮕﺎه ﺑﻪ ﺗﻌﻤﯿﺮﮔﺎه دﯾﮕﺮی ﻣﺮاﺟﻌﻪ ﻧﻨﻤﺎﯾﯿﺪ.

 درﺻﻮرﺗﯽﮐﻪ ﺳﺆال دﯾﮕﺮ داﺷﺘﻢ ﭼﻪ ﮐﺴﯽ ﭘﺎﺳﺨﮕﻮ اﺳﺖ؟

در ﺻﻮرت وﺟﻮد ﻫﺮﮔﻮﻧﻪ ﺳﺆال ﻣﯽﺗﻮاﻧﯿﺪ ﺑﺎ ﺷﻤﺎره ۰۲۱۴۱۱۳۷ داخلی ۱۸ در ﺳﺎﻋﺎت اداری (۸:۳۰ الی ۱۷ ) ﺗﻤﺎس ﺑﮕﯿﺮﯾﺪ و ﺳﺆالﺧﻮد را ﻣﻄﺮح ﻧﻤﺎﯾﯿﺪ.